Timmy Hansen visszatér Las Vegasba
WRX, RX, Nitrocross

A 2019-es FIA rallycross világbajnok Timmy Hansen a Dreyer & Reinbold Racing JC-vel e hét végén, azaz március 1-3. között visszatér az USÁba, az ottani rallycross versenyzésbe, a Nitrocross Bajnokság nevadai, Las Vegasi állomására egy adrenalinban gazdag hétvégére.

Nagyok az elvárások a 2023-24-es Nitrocross szezon régóta várt fináléjával kapcsolatban, amelyre e hétvégén (március 1-2.) kerül sor a Planet Hollywood Nitrodome-jában. Noha Timmy Hansen először versenyez Las Vegasban, a svédnek nem ez lesz az első kirándulása az akciódús amerikai rallycross sorozatban.

timmy2.jpeg

Hansen rengeteg rallycross tapasztalatot hoz a Dreyer & Reinbold Racing JC csapatába. Miután 2018-ban megnyerte a Nitro World Games-t, Hansen 2019-ben megszerezte az FIA rallycross Világbajnoki címét.

A rallycross VB-n, a World RX-ben 2020 és 2022 között további három első három helyezést zsebelt be, ezt követte egy 2021-es grönlandi Extreme E X Prix-n aratott győzelem. További hat dobogós helyezést ért el a teljesen elektromos terepbajnokságban, beleértve a második helyet az egy hónappal ezelőtti Desert X Prix-en. Szóval Tommy Hansen óriási rutinja izgalmas versenyeket hozhat a Las Vegas-i hétvégén.

Miután 2021-ben két Nitro RX versenyt megnyert, köztük a utahi szezonnyitót, Hansen a Dreyer & Reinbold Racing JC támogatásával most hétvégén, a szezonzárón igyekszik tovább öregbíteni Nitrocrossbéli legendáját.

timmy3.jpeg

Dennis Reinbold, a Dreyer & Reinbold Racing JC csapattulajdonosa így nyilatkozott: "Nagyon örülünk, hogy Timmy Hansent a Dreyer & Reinbold Racing JC családban üdvözölhetjük. Timmy tehetsége és a sport iránti elkötelezettsége tökéletesen illeszkedik csapatunk értékrendjéhez és ambícióihoz. Hiszünk abban, hogy Timmy jelenléte növeli a csapat teljesítményét és nagy sikerhez segíthet bennünket a Nitrocross arénában."

Timmy Hansen hozzátette: "Megtiszteltetés számomra, hogy lehetőségem van a Dreyer & Reinbold Racing JC-vel versenyezni. A Las Vegas-i esemény izgalmasnak ígérkezik, és alig várom, hogy egy ilyen tehetséges csapattal versenyezzek."

timmy.jpeg

A 2023–2024-es Nitrocross szezon fináléja a Nitrodome at Planet Hollywoodban azt ígéri, hogy a legmagasabb szintű fej - fej melletti / keréktől-kerékig tartó versenyzés várható. Az idei szezon Nitrocross naptárának kiemelkedő eseményeként Hansen és a teljes Dreyer & Reinbold Racing JC csapat izgalmas futamai várnak mindenkire, mivel minden fél a végsőkig fog küzdeni.

Szöveg és fotók: MPA Creative

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1818340535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása