Újabb változás a WRC naptárban és a Rallylegenden is
WRC, Rallylegend

italy.PNG

Újabb változások történtek a rally világbajnokság, a WRC naptárában. Az októberi Német rallyt a német kormány vírusjárvány miatt hozott intézkedéseire hivatkozva lemondta a szervező. Emiatt viszont az október végi Szardínia rallyt előbbre tudták hozni az október 8-11. közötti hétvégére.

germ.PNG

A Szardínia rally időpont változása miatt viszont módosították a san marinói Rallylegendet is, azt is előbbre hozták így az október 1-4. között kerül megrendezésre. Ennek az az oka, hogy korábban az M-Sport már jelezte részvételét a Rallylegendre, méghozzá egy (vagy több) mostani WRC-vel, valamelyik gyári versenyzővel. Megerősítették, hogy Ken Block idei részvételét nem befolyásolja az időpont változás. 

rl.jpg

Szóval a nemzetközi helyzet folyamatosan fokozódik, nem egyszerű bármi utazást is megszervezni mostanában... 

Szöveg: Tommy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3016178304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2020.08.30. 08:39:38

Tényleg nem egyszerű ebben az évben nyomon követni az fejleményeket... :(

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása