A Hyundai Motorpsport megújult 2024-es színvilága
WRC

Úgy néz ki a Hyundai Motorsport-nál van pénz a dekorálásra (is).

A januári Monte-Carlo rally előtt nagy hévvel bemutatott idei dekorációjuk után a mai napon nyilvánosságra hozták az e hétvégi WRC Svéd rallyn debütáló 2024-es dekorációjukat 🙂. Elmondásuk szerint ezzel tisztelegnek a 2014-es rally VB-re való visszatérésük óta eltelt 10 év előtt, valamint ezzel ünneplik a Hyundai Motorsport, a Hyundai N és a Hyundai Motor Company közti sikeres együttműködést.

2024_evo_2_1.jpg

A januári Monte-Carlo rallyt megnyerő Thierry Neuville épp a csapat 10 éves jubileumi évében nyerte meg a versenyt, ezért azt a dekorációt visszavonták és az megmarad egy jubileumi Monte-Carlo rallyt nyerő emlék dekorációnak.

2024_evo_2_2.jpg

A Hyundai Motorsport 2012-es megalakulása óta együttműködik a Hyundai Motor Company-val, hogy a motorsport tevékenységeiből származó tapasztalatokat a Hyundai a nagy teljesítményű közúti autóiba hasznosíthassa. Az új festés ennek a kapcsolatnak tiszteleg, és az elsődleges hangsúly az N matricán van, amely uralja az autó mindkét oldalát.

2024_evo_2_4.jpg

A motívum a Hyundai N „Never Just Drive” szellemisége előtt tiszteleg. A vállalat olyan nagy teljesítményű járműveket hoz létre, amelyek kiválóak és magas színvonalúak, ugyanakkor olyan autókat kínálnak vásárlóinak, amelyek vezetése élvezetes, de emellett praktikusak is. A festés a Hyundai N szélesebb körű kampányához kapcsolódik, amely a márka tízéves fennállását ünnepli az FIA WRC rally világbajnokságon.

2024_evo_2_5.jpg

Egy a lényeg, a Svéd rallytól kezdve mindhárom Hyundai Rallly1-es versenyautó ebben a színvilágban, dekorációban fog tündökölni, egyelőre…

2024_evo_2_3.jpg

Szöveg: Tommy és Hyundai Motorsport

Fotók: Hyundai Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5418324937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása