Dani Sordo kapja a harmadik Hyundai-t a japán rally VB futamon
WRC

A Hyundai Motorsport a spanyol Dani Sordonak szavazott bizalmat a szezonzáró Japán rally világbajnoki futamra, így a november 16-19. közötti hétvégén, Thierry Neuville és Esapekka Lappi mellett ő vezetheti a csapat harmadik Hyundai i20 N Rally1 csúcsgépét. Ezzel zárul Dani Sordo hosszúra nyúlt, hétfutamos rész szezonos, rally világbajnoki évada.

2022-ben Dani Sordo nem sokáig jutott a Japán rallyn mert a második gyorsaságin lángra kapott a Hyundai i20 N Rally1 és az Sordo szeme láttára kukára égett. Ennek ellenére a csapat nem szerepelt rosszul a versenyen mert Thierry Neuville és Ott Tanak sorrendben kettős futamgyőzelmet arattak. Gondolom az idén Sordo is részt venne a csapat sikerében. 

danisordo_1.jpg

Szöveg: Tommy

Fotó: Hyundai Motorsport 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6718230541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása