Dani Sordo indul a harmadik Hyundai i20-szal az Akropolisz rallyn
WRC

A rally világbajnoki sorozat nyári szünet utáni, szeptember 7-10. között rendezendő Akropolisz rallyn a spanyol Dani Sordo visszatér a Hyundai Motorsport alakulatához, hogy ő vezesse a harmadik Hyundai i20 Rally1-et és, hogy erősítse a két állandó versenyzővel Thierry Neuville-lel és Esapekka Lappival felálló alakulatot. 

danisordo.jpg

Az utolsó két futamon az Észt rallyn és a Finn rallyn a finn Teemu Suninen vezette a hármas számú Rally1-es autót, de most Görögországban Dani Sordo visszatér a rally világbajnokságra. Tavaly a Hyundai Motorsport hármas győzelmet aratott az Akropolisz rallyn, Thierry Neuville, Ott Tanak és Dani Sordo sorrendben, tehát Sordo jó emlékekkel térhet vissza a helyszínre. 

Az idén eddig eltelt futamokon az alábbi csapat felállással állt rajthoz a Hyundai Motorsport.

Monte Carlo – Mexikó – Portugália – Szardínia – Kenya – Görög
Neuville – Lappi – Sordo

Észt – Finn
Neuville – Lappi – Suninen

Svéd
Neuville – Lappi – Breen

Horvát
Neuville – Lappi

Szöveg: Tommy

Fotó: Hyundai Motorsport

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3518201565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása