Holnap kezdődik a Salgó rally
ORB1, ORB2, ORB3, Historic, MNASZ

Május 26-27. között rendezik meg a Humda országos rally bajnokságok aktuális fordulóját, a Salgó rallyt.

logo2_1.jpg

A versenyen rajthoz áll az ORB1/ORC mezőnye 71 autóval, az ORB3 mezőny 31 autóval, a Historic mezőny 20 autóval és az ORB2 mezőnye 37 autóval.

Az ORB1/ORC és a Historic mezőny mindkét napon rajthoz áll, az ORB3 csak pénteken versenyzik, míg az ORB2 szombaton teszi magát próbára.

Pénteken az ORB1/ORC, a Historic és az ORB3 mezőnyre három gyorsasági vár, két körben. Ezek a Mátrakeresztes – Fallóskút (4,7 km), a Mátraalmás – Szorospatak (10,85 km) és a Vizslás – Kazár – Somlyóbánya (9,15 km) gyorsaságik.

Szombaton az ORB1/ORC, az ORB2 és a Historic mezőnyre két gyorsasági vár majd. A Zagyvaróna –Cered – Tótújfalut (16,30 km) háromszor kell lenyomniuk, míg a Szuha – Bátonyterenyét (11,35 km) kétszer kell teljesíteniük.

A gyorsasági szakaszok aszfaltosak, néhol egész jó minőségben, de néhol klasszikusan, magyaros az aszfalt minősége, azaz poros, dzsuvás, dobálós, jó kis változatos, izgalmas futamnak nézünk elébe.

mgr_images_gm_20220326_014-980x653.jpg

A versenyről/versenynézéshez készültek műsorfüzetek, az egyik itt található, https://duen.hu/info/duenShop_ITINER_SalgoRally2023_v2.pdf a másik pedig itt, https://salgorally.hu/musorfuzet/.

Az élő eredményeket pedig itt láthatjátok majd, https://rallylive.hu/salgo-rally-2023.

Aki teheti, menjen el és a helyszínen nézze meg a hazai rally élet egyik legrégebbi, legklasszikusabb futamát a Salgó rallyt!

Szöveg: Tommy

Fotó: https://salgorally.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1418132020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása