Holnap temetik Craig Breen-t
WRC

Semmi nem lesz normális és megszokott az eheti Horvát rally VB futamon, a zágrábi szervizpark egyetlen szeglete sem maradhat érintetlen a Hyundai-os Craig Breen múlt csütörtöki tragédiájától.

Craig Breen temetése szülőföldjén, Írországban lesz kedden 13 órakor. A szentmisét a The Sacred Heart Church-ből, Ferrybankból közvetítik, helyi idő szerint 12:55-től.

breen_8.jpg

Breen kollégái, versenyzőtársai és barátai a világ minden tájáról ellátogattak a családi házba Waterfordban vasárnap és hétfőn, és tiszteletüket fejezték ki a mindenki által szeretett 33 éves sportoló előtt.

A Hyundai Motorsport a hétvégét azzal töltötte, hogy mérlegelje helyzetét, hogy egyáltalán elmegy-e Horvátországba és csatába küldi-e Thierry Neuville-t és Esapekka Lappit. A Hyundai Motorsport csapata a következő órákban hozza meg ez irányú döntését.

Szöveg: www.dirtfish.com, Tommy

Fotó: www.dirtfish.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9018104340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása