Adrien Fourmaux nem indul az Akropolisz rallyn

Az M-Sport Ford csapat francia versenyzője Adrien Fourmaux nem tud rajthoz állni a szeptember 8-11. közötti Akropolisz rally VB futamon. 

Ennek egyszerű oka van, a múlt vasárnap az Ypres rallyn összetört Ford Puma Rally1 hybrid versenyautót nem tudja ennyi idő alatt megjavítani az M-Sport. Ugyanakkor Fourmaux és navigátora elutaznak Görögországba és részt fognak venni a pályabejáráson hátha az segít nekik a jövőben. 

240822_at-adrien-fourmaux-ypres_01_e88a4_f_1400x788.jpg

Fourmaux, Ypres rallyn történt baleste már a negyedik volt az idei szezonban a Monte-Carlo rallyn történt, a Horvát futamon és az olasz Szardínia rallyn történtek után. 

Az M-Sport egyébként hat autós rajthoz állást tervezett Görögországban, Craig Breen-nel, Sébastien Loeb-bel, Gus Greensmith-tel, Pierre-Louis Loubet-val és a gentleman driver Jourdan Serderidis-szel valamint Fourmaux-val, ő most kiesett a pixisből.

Az alábbi kis videón látható az Ypres rallyn történt baleset, 

Szöveg: Tommy

Fotó: www.wrc.com

Videó: youtube.com

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4617915219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása