Jari Huttunen Rally1-es Ford Pumával indul a Finn rallyn
Rally1, WRC

A 28 éves finn Jari Huttunen - aki 2020-ban megnyerte a WRC3-as bajnokságot valamint a Lengyel rally bajnokságot is, előtte 2016-ban pedig az ADAC Opel Rally Cup-ot - az idei Finn rallyn egy Ford Puma Rally1-gyel próbál szerencsét. Ezzel Craig Breen, Gus Greensmith és Adrien Fourmaux mellett ő lesz a negyedik Ford Puma Rally1-es autó szerencsés pilótája. 

huttunen_r1.jpg

A kétszeres rally világbajnok Marcus Grönholm menedzselte ifjú titánnak ez lesz eddigi pályafutásának csúcspontja, remélhetőleg élni tud  a lehetőséggel és nem töri kukára a Ford Puma Rally1-est. 

Jari Huttunen jelenleg az M-Sport Ford csapatát erősíti egy Ford Fiesta Rally2-es versenyautóval a WRC2 kategóriában. Eddig a Svéd, a Horvát és a Szardínia rallykon állt rajthoz, következő futama a júliusi Észt rally lesz utána pedig már a fentebb leírt Finn rally következik.  

huttunen_r1_2.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Jari Huttunen Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4617876759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása