A rali Európa bajnokság új logója
ERC

Teljesen új logót kapott az FIA rallye Európa-bajnokság. Ahogy az már közismert az idei évtől az ERC promótere ugyan az lett, aki a rali világbajnokságnak a WRC-nek is promótere. Az új ERC logót a WRC logójából fejlesztették ki, kis rosszindulattal azt is mondhatnánk, hogy ez nem volt olyan nagy meló. Körülbelül elfordították 90 fokkal a WRC logó W betűjét amiből így E betű lett, kicserélték alatta a sorozat nevét Rali Európa Bajnokságra, kék alapszínt kapott plussz az ERC sorozat jól ismert kék csillagát és már el is készültek vele. Az új ERC logó hasonlóan a WRC logóhoz tartalmazza az FIA feliratot is.

erc_logo.jpg

Használata széles körben elterjedt lesz, az ERC eseményeken versenyző összes autón, a hivatalos márkajelzéseken, a televíziós közvetítés grafikáin, a promóciós anyagokban és a vadonatúj ERC weboldalon is megjelenik majd melyet a következő hetekben fognak élesíteni.

„Az FIA Rallye Európa-bajnokság logójának bemutatása a következő jelentős lépés az ERC új korszakának izgalmas jövője felé. Ez az új korszak nagy jelentőséggel bír a rali Európa bajnokságban, és egy következő szintre emeli a sorozatot azzal, hogy azt sok mindenben integrálja a már jól működő WRC+ All Live rendszerbe. Értve itt az élő közvetítéseket és a Power Stage lebonyolítás, közvetítés rendszerét.

„A 2022-es szezon nyitóeseményéig a Serras de Fafe e Selgeuiras-ig még van majdnem három hét. Addig a kulisszák mögött még rengeteg munka vár a promóterre”, valószínűleg minden rendben lesz.

A nagy szomorúság ebben az új érában, hogy a rengeteg rendezői hiba miatt, az öt éves állami garanciavállalás ellenére három év után a Rally Hungary kiesett a pixisből és szinte biztos, hogy 2022-ben nem lesz itthon rali Európa bajnoki futam.

Szöveg: Tommy, https://www.fiaerc.com/

Fotó: https://www.fiaerc.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2817660956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása