Chris Patterson visszavonul a Spanyol rally után
WRC

A rallysport egyik legfoglalkoztatottabb és legismertebb navigátora a brit Chris Patterson - aki jelenleg Gus Greensmith-nek diktálja az itinert a Ford Fiesta WRC-ben - bejelentette, hogy a most zajló Spanyol rally világbajnoki futam után végleg visszavonul és befejezi navigátori karrierét.

cp.jpg

Patterson két év kihagyás után idén tavasszal a Horvát rallyn ült be először Greensmith mellé. Előtte ment Petter Solberg-gel, Khalid Al-Quassimi-vel, Kris Meeke-vel, Nasser Al-Attiyah-hal és sok másik pilótával. 

Patterson visszavonulásával Greensmith-nek kell valakit találni maga mellé a szezonzáró Monza Rally-ra illetve ha jövőre is folytatja a versenyzést akkor meg oda is. Erről egyelőre nincs semmi hír, hogy mi lesz Greensmith-szel 2022-től.

Szöveg: Tommy

Fotó: www.dirtfish.com    

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7116720716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása