Most hétvégén lesz a Mecsek rally
ORB, MNASZ

E hétvégén, június 25-26-án lesz a hazai rallybajnokságok következő fordulója a Pécs központú Mecsek rally.

181998166_128278522665293_7436167326459320198_n.jpg

A verseny beleszámít az ORB Rally1, Rally1 ORC, a Rally1 Historic értékelésbe valamint része a Mitropa Rally Cup-nak és az FIA Historic rally Európa bajnoki sorozatnak is. Ennek megfelelően egész szépszámú nevezés érkeztet a futamra. Csak a Historicos autók 49-en lesznek, melynek kb. a fele a külföldi párosokból áll EB mezőnyt alkotja. A Rally1 és Mitropa kupába pedig 70 körüli nevezést hagytak jóvá köztük Bútor Róbertet a Citroen C3 WRC-vel. De visszatér a hazai rally életbe Mads Östberg is valamint jön Grzegorz Grzyb és Jan Kopeczky is, hogy ismét megpróbálják legyőzni a hazai élmezőnyt.

2018-hadik_andras_deak_attila.jpg

A verseny pénteken kezdődik egy gyorsaságival melyet a Rally1 és a Mitropa kupa mezőnye egyszer, míg az FIA Historic rally Európa bajnoki sorozat résztvevői kétszer teljesítenek.

Szombaton mindenkire három aszfaltos gyorsasági szakasz vár melyet mindenkinek háromszor kell teljesítenie. A gyorsaságikon először a Historic EB mezőnye rajtol, majd utánuk következnek a Rally1/Mitropa rally kupa párosai.  

A verseny eredményeit, a nevezési listákat, információkat például itt lehet majd nyomon követni,

https://q8oils.rallylive.hu/54-mecsek-rallye-2021.

De a Mecsek rally hivatalos honlapján is lesznek/vannak mindenféle hasznos és fontos információk, ezt itt találjátok,

https://mecsekrallye.com/.

Szöveg: Tommy

Fotók: https://mecsekrallye.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2916602146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása