A Hungaroringen kezd az International GT Open!

1819_49_39.jpg

Ma hozták nyilvánosságra, hogy a Hungaroringen kezdődik meg az International GT Open sorozat idei bajnoksága. Ennek időpontja 2020. augusztus 6-9. között lesz.

A hétvége során szerepet kapnak még a Euroformula Open és a GT Cup Open Europe versenyzői is.

A szezonnyitó Hungaroringi dátummal együtt bemutatták az idei évre módosított versenynaptárt is, ez alább látható.

gt_open.jpg

A változtatással optimalizálni próbálták a programokat és elkerülni azt, hogy az egyéb verseny sorozatokkal ne ugyanarra a hétvégékre essenek a futamok. (Tekintve, hogy mostanában kezdik lazítani a kijárási és utazási korlátozásokat nem is olyan egyszerű feladat ez, mert amelyik bajnokságot még nem fújták le azok mindegyike nyár vége, ősze eleje felé kezdődik el, így igen sűrű verseny szezonra számíthatunk legyen szó bármely szakágról). Valamint az is célja volt a módosításnak, hogy mire elkezdődik a bajnokság minél könnyebbé váljon a csapatok, versenyzők, résztvevők utazása a járvány lecsengése utáni könnyítéseknek köszönhetően.

2219_30_333.jpg

A sorozat szervezői egyúttal köszönetet is szeretnének mondani azért, hogy az érdekelt csapatok, versenyzők és támogatók kitartanak a versenyszezon indulása mellett és megértik azt, hogy a lehetőségekhez képest legjobb versenynaptárt próbálták összerakni.

Szöveg: Tommy

Fotók: International GT Open

gt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5515802642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása