Most hétvégén Mecsek rally
ORB, ORC, Historic

logo-2018.png

Most hétvégén lesz Pécsen és környékén a hazai rally bajnokság utolsó előtti fordulója a Mecsek rally. A futam része a Historic EB-nek, az ORB-nek, az ORC-nek és a hazai Historic bajnokságnak is valamint a MARB déli régiójának is lesz itt egy fordulója.

Voltak rossz hírek a versenyt megelőző múlt heti időszakban, hogy ilyen - olyan engedély hiányok miatt elmaradhat a verseny, de ha voltak is ezeknek alapjai a szerencsének és a szorgos munkának köszönhetően az akadályok elhárultak, a verseny megrendezésre kerülhet.

szombat_modositas_2.jpg

Mondhatnám, hogy minden fontos információ fent van a verseny hivatalos oldalán, de ez csak részben igaz. Térképek és nevezési listák megtalálhatóak, de például egy időterv vagy program az három nappal a verseny előtt még nem található a honlapon..  

vasarnap_modositas_2.jpg

Egyébként péntek délután a hagyományos prológ lesz a Pécs Plázánál, szombaton nyolc, míg vasárnap négy gyorsasági vár a mezőnyre.

mecsek_rally_2018_web-1-797x1024.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: http://mecsekrallye.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4114291073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása