Nyerj belépőjegyeket a Kamion EB és Fesztivál új mobil applikációjával!

Augusztus 27-28. között immáron második alkalommal rendezi meg hazánk a szenzációs Kamion EB és Fesztivált a Hungaroringen Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnk részvételével.

tankpool24_mercedes_truckracing_kiss_12.jpg

Töltsd le Te is az interaktív applikációt IOS vagy Android okostelefonodra és nyerj belépőjegyeket a nagyszabású versenyhétvégére!

Küldd el a neved és email címed a ’Visszajelzés küldése’ menüpontban, és nyerd meg a heti nyereményeinket – napi- és hétvégi belépők akár az egész családnak – a Kamion EB-re!

bp_1.jpg

Ha pedig Fortuna igazán melléd szegődik, még egy VIP jegy büszke tulajdonosa is lehetsz!

A játék augusztus 12-től augusztus 26-ig tart. Következő sorsolás: augusztus 15.

Természetesen nem csak a nyeremények miatt érdemes letöltened az alkalmazást: Az online programfüzetben ugyanis mindent gyorsan, egy helyen megtalálhatsz!

Fesztiváltérkép, friss hírek, részletes program, live timing, galéria és számos hasznos funkció vár Téged a mobilodon, hogy mindig naprakész légy!

Állíts be értesítéseket, hogy még véletlenül se maradj le semmiről! Ha pedig mégsem tudnád személyesen követni a futamokat, akkor sem kell csüggedned, ugyanis az élő közvetítés fül alatt bármikor megnézheted, hogy épp mi történik a pályán, sőt az aktuális eredményeket is láthatod.

Kövess minket a közösségi oldalakon és küldj visszajelzést élményeidről!

Tartsd a kezedben a II. Kamion EB és Fesztivált!

Legyen a TruckFest alkalmazásával még teljesebb az élmény!

Játssz velünk itt: http://kamionfesztival.hu/nyerj-jegyeket-truckfesttel/

 

Szöveg és fotók: Kamion EB és Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7111357170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása