Robert Kubica kihagyja az Argentin WRC futamot

Hétfőn jelentették be, hogy Robert Kubica kihagyja a 2015-ös WRC szezon negyedik futamát az Argentin rallyt. A lengyel versenyző aki az idei évre saját csapatával az RK World Rally Team-mel vágott neki azért lépett vissza az Argentin futamtól, hogy csapatát megreformálhassa, működését átszervezhesse. 

Nehéz döntést hoztak mert mindenképp indulni akartak Argentínában, a csapat egy része és az autó is a helyszínen vannak de szükség volt rá, hogy ezt most meglépjék. Komoly kihívás a rally VB-n versenyezni és az év első három futamán szerzett is hat gyorsasági szakasz győzelmet de a versenyeken a pontszerzés mindig elmaradt. Ezért is döntöttek úgy, hogy át kell gondolni a csapat struktúrát és máshogy tekinteni a következő futamok elé. 

Terveik szerint a Portugál futamra már egy megváltozott struktúrájú, finomhangoláson átesett csapattal térnének vissza.

Bíznak a szurkolók megértésében az üggyel kapcsolatban és köszönik támogatásukat.

img_20150307_075438.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: RK World Rally Team 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr417388256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása