Ogier rajthoz áll az áprilisi WRC Horvát rallyn!
WRC

A nyolcszoros rally világbajnok szupersztár, francia Sebastien Ogier és csapata a Toyota Gazoo Racing WRT bejelentette, hogy az áprilisi Horvát rally világbajnoki futamon Ogier újra versenyezni fog.

sebogier.jpeg

Ogier a szezonnyitó Monte-Carlo rallyn versenyzett utoljára a világbajnoki szériában, ott a Hyundai-os Thierry Neuville mögött a második helyen ért célba. A februári havas, jeges Svéd rallyt kihagyta és így tesz a március végi murvás Szafari rallyval is. Azonban az április végi, aszfaltos utakon zajló Horvát rallyn újra megméretteti magát és újra versenyezni fog a Toyota Yaris Rally1 Hybriddel. 

ogier.jpg

Ogier eddig mind a három Horvát rally VB futamon rajthoz állt, 2021-ben az előző generációs Toyota Yarisra épített  WRC-vel  megnyerte a versenyt. 

Navigátora a már jól bevált honfitársa, Vincent Landais lesz.

Szöveg: Tommy

Fotó: www.wrc.com 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9318361165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása