Széles összefogással valósul meg a II. WHB Győr Rally
ORB1, ORB2, ORB3, Historic, MNASZ

A West Hungaria Bau Kft. továbbra is névadó szponzora marad a Győr Rallynak, a V-Híd Zrt. és a Staff House Zrt. kiemelt támogatóként segíti a számos újondságra készülő verseny sikeres megrendezését. ​

Már nem kell sokat várni, szeptember 6. és 8. között máris jön a II. WHB Győr Rally, amelyet a TRP Hungary rendez meg Győr Megyei Jogú Város és a Széchenyi István Egyetem, az Országos Rally Bajnoság promótere, a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. és a Mitko Magyarország együttműködésével.

„Lényeges változás, hogy a verseny központja beköltözik a történelmi belvárosba, a Dunakapu térre, ott lesz a rajt- és célceremónia, és folyamatos programokkal valódi szurkolói zónát építünk fel – mondta Őry Tamás, a II. WHB Győr Rally szervezőbizottságának elnöke. – Két új gyorsasági szakasszal szeretnénk kedvezni a versenyzőknek, évtizedek óta nem látott szakaszokat hozunk vissza, hogy növeljük a verseny színvonalát. Nagy figyelmet fordítunk az ORB2 és az ORB3 versenyzőire is, akik szintén részt vehetnek a belvárosi gyorsasági szakaszon, ez tavaly óriási élmény volt a szurkolóknak és a versenyzőknek is.”

mgr_images_2023_orb_gyor_ss2_009-980x654.jpg

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100 százalékban magyar tulajdonú, piacvezető építőipari vállalkozása, a West Hungaria Bau Kft. már tavaly is névadó főtámogatóként, a belvárosi gyorsasági szakasz családi nézőpontjának névadójaként, valamint az ETO Park Élményközpont és az ETO Park Hotel közreműködésével segítette a verseny megrendezését, és az együttműködés után ez az idén sem lesz másként.

Kiemelt szponzorként csatlakozott a II. WHB Győr Rally támogatóihoz a V-Híd Zrt., a magyarországi építőipar egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlődő vállalata, amely az ország számos pontján valósít meg európai uniós és hazai finanszírozású vasútépítési projekteket, és küldetésének tekinti a vasúti infrastruktúra korszerűsítését.

mgr_images_2023_orb_gyor_city_stage_033-scaled.jpg

Emelett az esemény másik kiemelt szponzora a Staff House Zrt., a munkaerő-megoldások vezető szolgáltatója, akik több mint 10 éve nyújtanak komplex és újszerű megoldásokat a munkavállalói szállásigényekre.

A rally világában ismert márka, a Metabond már tavaly is támogatta a versenyt, a kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén Magyarországon és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót betöltő cég az idén is a II. WHB Győr Rally mellé állt. A verseny megrendezését támogatja továbbá a Rába Nyrt., a Zöld Élet Szociális Szövetkezet, a KMI Autóház, az Adamax Kft. és a Győr+ Média.

mgr_images_2023_orb_gyor_start_032-scaled.jpg

„Nagyon fontos, hogy ennyien mellénk álltak – tette hozzá Őry Tamás. – Második éve velünk van a WHB, amely nemcsak anyagi támogatást nyújt, hanem a szervizparkot is biztosítja. Kiemelném még Győr Megyei Jogú Város pozitív hozzáállását, valamint a Széchenyi István Egyetemet. Egészen különleges és példaértékű az együttműködés a motorizációhoz nagyrészt kapcsolódó intézménnyel.”

Szöveg és fotók: https://gyorrally.hu/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2318479495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása