A Toyota WRC csapat 2024-es színvilága
WRC, Toyota

Ma reggel hozta nyilvánosságra a rally világbajnokságon szereplő Toyota Gazoo Racing World Rally Team a 2024. évi színvilágát ami merőben különbözik attól, amit a Toyota csapat 2017-es visszatérése óta megszokhattunk.

yaris_2024_2.jpg

A legszembetűnőbb változás nyilvánvalóan az autó fekete alapszíne, de némileg megváltoztak, kicserélődtek a szponzor feliratok is. 

yaris_2024_3.jpg

A versenyzők összeállítása korábbról már ismert dolog. Teljes munkaidős, minden futamon induló versenyzők lesznek az Elfyn Evans - Scott Martin és a Takamoto Katsuta - Aaron Johnston kettős. Csupán részmunkaidős szerepet vállalt a Toyotával kétszeres rally világbajnok Kalle Rovanpera - Jonne Halttunen és az összességében nyolcszoros rally világbajnok Sebastien Ogier - Vincent Landais duó.

yaris_2024_4.jpg

A 2024-es rally világbajnokság tradicionálisan a Monte-Carlo rallyval kezdődik, január 25-28. között, https://tommy-autosport.blog.hu/2023/10/20/ime_a_2024-es_wrc_rally_vilagbajnoksag_naptara.  

yaris_2024_5.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Toyota Gazoo Racing World Rally Team 

yaris_2024_1.jpg

      

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr818279197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása