Mikko Hirvonen újra rallyzik a hétvégén

Most hétvégén, március 3-4. között a finn rally bajnokság harmadik fordulóján, a Jyväskylän Talviralli-n, Kalle Rovanperä (Toyota Starlet 2,0) és navigátora Jonne Halttunen (Toyota GT Corolla AE86) lesznek az előfutók, akik most értelemszerűen mindketten vezetni fognak. A nevezések között viszont van egy harmadik ismert WRC versenyző neve is, ő Mikko Hirvonen.

mikko-hirvonen-leads-rally-norway-after-ss5-4144_1.jpg

A rally világbajnokság egyszer már visszavonult sztárja, aki pályafutása nagyrészét a Ford és a Citroën csapatánál töltötte, egy Ford Focus 1.6 16v jobb első ülésén ülhet majd, mint navigátor… fia, Roope mellett! Ez lesz a második alkalom Mikko számára, hiszen tavaly januárban már navigált egyszer a fiának egy regionális rally sprinten a VTR Workwear Rallispecial-on ami szintén havas, jeges utakon zajlott.

Szöveg: Tommy

Fotók: Kalle Rovanpera, Jonne Halttunen, internet

cb_2.jpg

jonne.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8918059398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása