Sebastien Loeb visszatér a rally VB-re!
WRC

2021 tavaszán láttak napvilágot az első pletykák melyek a nyár folyamán ismét előkerültek, hogy a 9x rally világbajnok Sebastien Loeb ha csak rész munkaidőben, de visszatérne a rally világbajnokságra az M-Sport színeiben egy vadiúj Ford Puma Rally1 Hybrid versenyautó fedélzetén. A pletykák ma megerősítésre kerültek, ami egyelőre biztos, hogy a januári szezonnyitó Monte-Carlo rallyn Sebastien Loeb visszatér a rally világbajnokság porondjára. A tervek szerint lesz még pár futam ahol Loeb rajthoz áll, de azok helyszíne jelenleg nem ismert. Az biztos, hogy hű társa Daniel Elena nem vesz részt a visszatérésben mert ő nemrégiben bejelentette, hogy visszavonul az aktív versenyzéstől. Loeb az őszi tesztek során Isabelle Galmiche-sel ült össze, hogy ő marad-e vele a versenye(k)en is még nem ismert.

loeb.jpg

Loeb indulásán felül jó hír még, hogy a Monte-Carlo rallyn négy Ford Puma áll rajthoz. Craig Breen, Gus Greensmith és Sebastien Loeb mellett Adrien Fourmaux is kap egy autót. Loeb-öt leszámítva a másik három pilóta a szezon minden futamán rajthoz áll majd. 

afaux.jpg

Szöveg: Tommy   

Fotó: M-Sport

  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr616789944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása