Hayden Paddon visszatérne a rally VB-re
WRC, WRC2

A Hyundai Motorsport korábbi gyári versenyzője, az új-zélandi Hayden Paddon 2018 végén került ki a csapattól.

Az új-zélandi versenyző ezután hazatért szülőhazájába, hogy ott folytassa a versenyzést egy a helyi Hyundai képviselet támogatásával épített teljesen elektromos Hyundai Konával.

571500d28368aafd829757186faddced.jpg

Mivel Új-Zéland 2022. szeptemberében hivatalos visszatér a rally világbajnoki naptárba ezért Hayden Paddon újra teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy visszatérhessen a rally világbajnoki sorozatba. A közelmúltban bizalmasan nyilatkozott a www.wrc.com –nak, és nekik is megerősítette, hogy egy 2022-es rally világbajnoki programon dolgozik ahol a WRC-2 kategóriában versenyezne egy új Hyundai i20 Rally2 volánjánál, a Hyundai Új-Zéland támogatásával. Emellett nagy vágya, hogy az Új-Zéland rallyn egy vadiúj Hyundai i20 Rally1 Hybrid csúcsgéppel állhasson rajthoz, hogy bizonyíthassa semmit sem veszített tehetségéből és sebességéből. Majd meglátjuk, én örülnék neki mert egy roppant szimpatikus és tényleg gyors versenyzőről van szó.

Szöveg: Tommy

Fotó: Pinterest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4816785172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása