Svéd rally Finnországban?
WRC

Idén, azaz 2021-ben a Covid miatt a Svéd rally szervezői lemondták a rally világbajnokság egyetlen full havas versenyének megrendezését. Az akkor átkerült Finnországba az északi Lappföldi régióba, Rovaniemi városába a Mikulás otthonába. A versenyt ugyan megrendezték, de a Covid miatt nézők elől elzárt futam volt.

sweden.png

Úgy tervezték, hogy 2022. februárjában újra lesz Svéd rally, mehetnek a nézők és a hóbiztosság érdekében elviszik a rallyt Varmland régióból az északi Umeába. Az elmúlt napokban viszont svéd sajtóértesülések szerint 2022-ben sem fog létrejönni a Svéd rally VB futam mert a szervezők még mindig nem tudtak megállapodni a gyorsasági szakaszoknak kijelölt utak bérlésével kapcsolatban. Ezért jó eséllyel 2022-ben is a finnországi Arctic rally lesz a szezon havas rallyja.

Hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, de mint tudjuk, nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja...

Szöveg: Tommy

Fotó: internet 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3716776844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása