Zajlanak a 2022-es rallyautó tesztek
WRC, Rally1

Alighogy véget ért a 2021. évi rally világbajnokság, de a három gyári csapat akik 2022-ben is részt vesznek a rally világbajnokságon már javában tesztelik az új hybrid meghajtású Rally1-es autóikat.

A rally világbajnokságon 1997-ben kezdődött World Rally Car-ok az idén szerepeltek utoljára. Jövőre egy új éra lép életbe, jönnek a sokak által már előre lesajnált hybrid meghajtású Rally1-es autók. Egyelőre a fene se tudja mennyivel lesznek lassabbak, esetleg kevésbé látványosak mint az legutolsó generációs World Rally Car-ok. Mert, hogy lassabbak lesznek az szinte biztos ugyanis nagyobb az önsúlyuk és kevesebb lesz rajtuk az aerodinamikai kiegészítő. Viszont ha a hybrid rendszert majd a gyorsaságikon is használhatják a pilóták az sok erőt adhat nekik.

Alább egy, egy videó a három Rally1-es autó tesztjéről, akit érdekel ez a téma a youtube-on egyre több hasonlót találhat.

Az M-Sport Ford Pumáját itt épp a rally világbajnokságra esetlegesen visszatérő Sebastien Loeb nyúzza kicsit.

A következő videón Ott Tanak csúszkál a hóban a Hyundai új autójával,

Az utolsó videóban értelemszerűen egy Toyota Yaris szerepel, ezen Elfyn Evans nyúzza az új autót,

Szöveg: Tommy

Fotók: internet

Videók: youtube

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9916770848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása