GP Ice Race 2022
GP Ice Race

gp-ice-race-2020-1.jpg

Jövő január 28-30. között (elvileg) újra lesz GP Ice Race az ausztriai Zell am See-nél. A rendezvény 2021-ben a Covid miatt elmaradt, de 2022-ben ha minden jól megy ismét megrendezésre kerülhet. Ez egy marha jó három napos buli ami a Zell am See repülőterén van kialakítva és az ott kiépített havas, jeges körpályán veretik a szöges gumikkal szerelt autókat, motorokat, síelőket húznak autóval, stb. Van itt minden mi szem szájnak ingere. Utcai sportautók, DTM autók, rallyautók, mindenféle veterán autó és motor meg az ég tudja még mi minden.

A rendezvény újrainduló honlapján - https://www.gpicerace.com/ - azt írják, hogy véget ér a hibernáció és leporolják a szöges gumikat. Készen állnak a futamra és most három napos lesz nem kettő! Új helyszínen, új elemekkel készülnek a közönség és a versenyzők számára. Egy olyan eseménnyel készülnek amelyről tudják, hogy minden érdeklődő imádni fogja és elmeséli majd minden barátjának, családtagjának és akár még a kutyájának is. Jegyek már kaphatóak, itt van az elérési hely,

https://gpicerace.ticket.io/8pg2lldh/?

Ami a rossz hír, illetve amivel itt is együtt kell tudni élni az a Covid miatt látogatói korlátozások. Ausztriában 2021. november 8-tól szigorúbb COVID - előírások léptek érvénybe az ország egész területén. Az osztrák kormányzati előírásoknak megfelelően minden más nagy eseményhez hasonlóan a GP Ice Race 2022 is csak a „2G-szabályok” szerint (oltva vagy felépülten lehet belépni a rendezvényre) kerülhet megrendezésre. A szervezők ennek ellenére izgatottan várják, hogy sokak érdeklődésére számíthatnak és a korábbiakhoz hasonlóan sikeres rendezvényt tudnak majd lebonyolítani.

gp-ice-race-2020-29.jpg

gp-ice-race-2020-11.jpg

gp-ice-race-2020-21.jpg

gp-ice-race-2020-31-scaled.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók, videók: Marc Holstein és Christine Gabler, www.youtube.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2516750184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása