Craig Breen az M-Sporthoz igazolt
WRC

Ahogy az várható volt a Hyundai Motorsport ír versenyzője Craig Breen a brit M-Sport csapatához igazolt a következő két évre ahol minden rally VB futamon rajthoz állhat majd a vadiúj Ford Puma Hybrid Rally1-es versenyautóval.

breen_3.jpg

Craig Breen és navigátora Paul Nagle három évet töltött a Hyundai Motorsportnál ezalatt számos alkalommal végeztek pontszerző helyen és négyszer állhattak fel a dobogó 2. és 3. fokára. Most pedig beérett a Hyundai-nál időszakos versenyzőként végzett kőkemény munka mert az M-Sport-nál állandó versenyzők lesznek a következő két évben. Breen pár évvel ezelőtt versenyzett már Ford-dal. 2011-ben megnyerte a WRC Academy-t egy Fiesta R2-vel majd 2012-ben egy Fiesta S2000-rel vitézkedett.   

Breen-t a hétvégén a San Marinói Rallylegend-en láthatjuk versenyezni, minő véletlen egy Ford Escort WRC-vel.

Itt pedig az M-Sportnál töltött első munkanapjának összefoglalóját láthatjuk,

Szöveg: Tommy

Fotók, videó: www.wrc.com, M-Sport 

    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr716709892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása