Kiss Norbert uralta a cseh kamion EB fordulót
ETRC

Az elmúlt hétvégén augusztus 28-29-én zajlott a kamion Európa bajnokság aktuális fordulója  a csehországi Most versenypályán.

kn2_2.jpg

A magyar Révész Truck Racing Team kétszeres Európa bajnok versenyzőjének Kiss Norbertnek és az MAN kamionnak nagyon kijött a lépés a hétvége során.

kn3.jpg

Megnyerte a szombati időmérőt és az azt követő Super Pole-t majd az első versenyfutamot is. A második versenyfutamot André Kursim nyerte, míg Kiss Norbert a harmadik helyen végzett.

timthumb_8.jpg

Vasárnap Norbi ismét hozta az időmérőt, a Super Pole-ban a második lett majd megnyerte a harmadik versenyfutamot is. A negyedik versenyfutamban Kiss Norbertet az ötödik helyen intették le.

timthumb_1_5.jpg

Az egész hétvégén mutatott jó teljesítményének köszönhetően Kiss Norbert három ponttal vezeti a kamion EB sorozatban a versenyzők ponttáblázatát.

al.jpg

Következő forduló szeptember 11-12-én lesz a belgiumi Zolderben.

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.fiaetrc.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5116675150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása