Vernay, Azcona és Björk nyerték a spanyol WTCR hétvégét
WTCR

01-jean-karl-vernay-1-scaled.jpg

A most hétvégén rendezett Spanyol WTCR hétvégén az I. futamot Jean-Karl Vernay (Alfa Romeo Giuletta TCR), a II. futamot Mikel Azcona (Cupra Leon Competición TCR) míg a III. futamot Thed Björk (Lynk & Co. 03 TCR) nyerte meg.

02-wtcr-race-of-aragon-scaled.jpg

Magyar vonatkozásban Azcona győzelme a legszebb, közismert, hogy ő a magyar Zengő Motorsport színeiben indul az idei világkupa sorozatban.

06-thed-bjork-scaled.jpg

Hazai versenyzőink közül az 1. futamban Michelisz Norbert a 6. lett, Boldizs Bence a 9., Tassi Attila a 17., míg Kismarty-Lechner Gábor a 18. helyen végzett.

A 2. futamban Tassi Attila a 13., Michelisz Norbert a 15. lett. Kismarty-Lechner Gábor nem ért célba míg Boldizs Bence nem tudott elrajtolni.

A 3. futamban Kismarty-Lechner Gábor a 13., Boldizs Bence a 15. míg Michelisz Norbert a 16. lett, Tassi Attila nem ért célba.

Magyar szemmel nézve nem volt különösebben szerencsés ez a WTCR hétvége, ha lesz is még idén egy forduló, reméljük azon jobban szerepelnek majd hazánk fiai.

05-race-2-podium-scaled.jpg

Az 1. futam így ért véget,

i.JPG

A 2. futam befutója így végződött,

ii.JPG

A 3. futam pedig így fejeződött be,

iii.JPG

Szöveg: Tommy

Fotók: https://www.fiawtcr.com/

03-race-3-start-scaled.jpg

02-race-3-start-scaled.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4316269134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása