Hétvégén újra igazi raliverseny lesz!
Rali3, ORB, MNASZ

fejlec_kisvaszar_rally3_2020.jpg

Most hétvégén, azaz június 13-14-én lesz a Kisvaszar rali ami alapvetően egy Rally 3-as futam. De indulhatnak rajta egyéb licences versenyzők is, ennek köszönhetően kb. a mezőny felét ők teszik ki. 

A hosszúra nyúlt téli és vírus kényszerszünet után viszonylag nagy az érdeklődés a futam iránt. Bár ez nézőpont kérdése, összesen 61 páros nevezett, ebből 32-en a Rally 3 mezőnybe míg 29-en a licencesek közé. Itt többek között 13db R5-ös autó is megtalálható. Alaposan ki lehetnek éhezve a versenyzők minden országban mert erre a kis versenyre is három külföldi páros jelezte indulási szándékát. Közülük ketten elég ismert nevek a rallysportban.  

kisvaszar_nevlista.jpg

A versenynap 14-én vasárnap lesz, 7.30-kor rajtol az első autó. Egy gyorsasági szakaszt jelöltek ki melyet mindkét irányban 3-3 alkalommal teljesít a mezőny. Ez nem más mint a Kisvaszar -  Alsómocsolád és ennek tükörképe az Alsómocsolád- Kisvaszar irány, az útpálya aszfalt burkolatú. A kijelölt szervizpark Alsómocsolád vasútállomáson kerül kialakításra. 

Fontos és jó hír, hogy a vírusjárvány csökkenése miatt a rendezvény az előzetes kiírással ellentétben NYILVÁNOS, MINDENKI SZÁMÁRA LÁTOGATHATÓ lesz!

Egyéb információ a kiírásban megtalálható, http://www.duen.hu/info/200616_KisvaszarRally3_versenykiiras_tervezet.pdf

Szöveg: Tommy

Nevezési lista, kiírás: Kisvaszar rally official

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7515772320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása