Kiss Norbert hazai csapattal indul a Kamion EB-n
Kamion EB, ETRC

kn2020.jpg

Kis hazánk korábbi kétszeres Kamion Európa bajnoka Kiss Norbert büszkén jelentette be, hogy idéntől az újonnan alakult Révész Truck Racing Team versenyzőjeként indulhat a Kamion Európa-bajnokságon!

Ezzel újra egy szállítmányozó cég, a Révész Trans támogatásával versenyezhet (az EB címeket az OXXO Trans csapatában szerezte meg) és hasonlóan a két EB címes időszakhoz ismét egy MAN versenykamionnal száll csatába. A versenykamiont Magyarországon fogják építeni. 

Kiss Norbert elmondta: "Nagyon örülök és büszke vagyok rá, hogy létrejött ez az új magyar csapat, amelyet ráadásul egy ilyen ikonikus cég karolt fel, mint a Révész csoport. Úgy érzem, hazatalált és otthonra lelt a kamionsport Magyarországon” 

kn2.jpg

Révész Bálint, a cégcsoport elnök-tulajdonosa úgy nyilatkozott: régi nagy álma vált valóra azzal, hogy megalakult ez a csapat, s hogy Kiss Norbit sikerült megnyerni pilótának. 

„Összeállt a magyar csapat magyar versenyzővel, és célunk a dobogó legfelső foka már az első évben – tette hozzá Kozák Attila, a Révész Truck Racing Team csapatvezetője.

A 40-es rajtszámmal induló MAN-kamiont az ország egyik legkorszerűbb műhelyében Bakó Csaba versenymérnök készítette fel, s hamarosan tesztelni is fogják majd.

A hülye koronavírus járvány miatt jócskán lerövidült és átalakult a Kamion EB naptára, de egyelőre úgy néz ki, hogy a hungaroringi forduló nem marad el!

  • augusztus 29-30.: Most, Csehország
  • szeptember 12-13..: Zolder, Belgium
  • szeptember 26-27.: Jarama, Spanyolország
  • október 3-4.: Le Mans, Franciaország
  • október 17-18.: Mogyoród (Hungaroring), Magyarország
  • november 14-15.: Misano, Olaszország

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.kissnorbi.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1715716794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása