Michelisz a Hyundai-nál folytatja
WTCR

01-norbert-michelisz_1.jpg

A Tavalyi WTCR bajnok Michelisz Norbert, minden magyar Norbija tovább folytatja túraautós pályafutását a BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse csapat tagjaként, csapattársa az olasz Gabriele Tarquini marad. Ennek értelmében lehetősége nyílik megvédeni a bajnoki címét. 

Ahogyan tavaly úgy az idén is négy gyári támogatású Hyundai i30 lesz a mezőnyben, a másik idei gyári támogatású csapat a Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team lesz. Pilótáik a holland Nicky Catsburg és a német Luca Engstler lesznek. 

05-norbert-michelisz.jpg

A sorozatban új gumiabroncs beszállító van az idén az amerikai Goodyear személyében és új versenyhelyszínek is lesznek a sorozatban így mindenki izgalmas évadot víziónál. 

Sajnos az átkozott koronavírus járvány miatt a tervezett évadnyitó Hungaroringi forduló elmarad és nem is lesz másik időpontban megrendezve így a hazai szurkolók pont most, hogy Michelisz bajnoki címvédőként küzdhet nem fognak tudni neki szurkolni. Ha a szlovákiai fordulót nem törlik a járvány miatt, oda még érdemes lehet elzarándokolni a hazai közönségnek, az nincs túl messze.  

Szöveg: Tommy

Fotók: https://www.fiawtcr.com/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6915526164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása