Tom Coronel Audival támad a WTCR-ben
WTCR

01-tom-coronel.jpg

A holland túraautó legenda, mókamester, de azért nem fakezű Tom Coronel egy Audi RS 3 LMS-sel vág neki a 2020-as WTCR szezonnak melyet a belga Comtoyou Racing csapat biztosít számára.

02-tom-coronel.jpg

Coronel tavaly a 50. rajtszámmal versenyzett amivel főszponzorának az 50 éves DHL-nek tisztelgett. Idén a 31. versenyszezonját kezdi meg így a 31 lesz az idei rajtszáma. Tom Coronel nem ma kezdte a túraautózást, az idei évben meglesz az 500. versenyrajtja. 

05-tom-coronel.jpg

2020-ban a következő cégek fogják Tom Coronel versenyzését támogatni, DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige Kaas voor Kerels, Ireckonu, Bouwgroep Dijkstra Draisma, FEBO, Intrax Suspension, 4.Brands, ASC Group, P1 racewear, Super-B, CM és a Copernica.

04-the-showman.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: https://www.fiaerc.com/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8615511378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása