2021-ben a Pirelli váltja a Michelint a rali világbajnokságon
WRC

Az FIA motorsport világtanácsának szavazása szerint 2021-ben az olasz Pirelli váltja a francia Michelint a rali világbajnokság gumiabroncs beszállítói szerepében. 

orb_2019_miskolc_mgr_images_mk014.jpg

A Pirelli rendkívüli nagy tapasztalattal rendelkezik a ralisportban így minden bizonnyal minden támogatást illetve segítséget meg fognak tudni adni a csapatoknak és a versenyzőknek. A beszállítói tender négy évre szól és a jelenlegi WRC (jövőben Rally1) és az R5 (jövőben Rally2) kategóriás autókat fogják kiszolgálni. 

how-wrc-tires-work-18984_1.jpg

Yves Matton, a FIA rally szakágának vezetője elmondta: "Ez egy izgalmas új szakasz a rali világbajnokság történetében, örömmel üdvözöljük a Pirelli-t, mint a rali VB kizárólagos beszállítóját 2021-től kezdve, négy éven keresztül."

Szöveg: Tommy

Fotók: internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7615360668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása