Négy gyártó nevezett a rally VB-re
WRC

20180224_202819.jpg

Ma volt a 2019-es rally világbajnokság nevezési határideje. Az, hogy a Toyota, a Hyundai és a Citroen nevezni fog nem volt kérdéses. A Fordokat futtató M-Sport háza tájáról viszont nyugtalanító hírek érkeztek, kérték a nevezési a határidő meghosszabbítását is. Szomorúan hangzó dolgok voltak ezek arról a csapatról amelyik az elmúlt két év rally világbajnokát adta és amelyik 2017-ben a csapabajnoki címet is bezsebelte. Viszont a bajnokpárosuk Sebastien Ogier és társa Julien Ingrassia ez év végén elhagyta az M-Sportot és visszatértek a Citroenhez. 

Ma végre kiderült, hogy a három "nagy" csapat mellett az M-Sport is le adta a nevezését. Teemu Suninen mellett a Monte Carlo és a Svéd rallykon a svéd Pontus Tidemand is vezetni fog egy Ford Fiesta WRC-t. Suninen mellett a csapatnál marad Elfyn Evans is aki Scott Martin-nal vág neki az évadnak.

Az újonnan kiírt WRC2 Pro csapatbajnokságba egyenlőre a Citroen és az M-Sport nevezett be, de ide később is lehet csatlakozni.

Szöveg: Tommy

Fotó: internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3214506152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása