Már lehet jegyet venni a Hungaroring Classic 2019-re!
Hungaroring Classic

classic_0084.jpg

Elkezdődött a jegyértékesítés!
 
Jó hír a klasszikus autók és a klasszikus autóversenyek szerelmeseinek, hogy jövőre visszatér a 2017-ben nagy sikert arató Hungaroring Classic, sőt, már a jegyértékesítés is elkezdődött a 2019. július 12-14-én tartandó családi rendezvényre.
Úgyhogy aki meg akarja lepni a családját, a párját vagy a barátait egy remek nyári élménnyel, ne habozzon, rendelje meg jegyét még ma a www.gpticketshop.huoldalon.

classic_0025.jpg

Túl a hivatalos marketing szövegen ez a rendezvény tényleg 2017. legjobb autós témájú bulija volt! Csak remélni lehet, hogy a szervezők nem adják alább a színvonalat, esetleg elhívnak pár egykori vagy aktív versenyző világsztárt is, hogy azzal is emeljék a rendezvény színvonalát/presztízsét! 

classic_0029.jpg

Szöveg: Tommy és Hungaroring Classic

Fotó: Hungaroring Classic 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5514322613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása