Ma kezdődik a Barum rally

norbi.jpg

Hivatalosan ma este kezdődik a csehországi Zlín városában és annak környékén a rally Európa bajnokság, azaz az ERC aktuális futama a Barum rally.

Igazából ma reggel és napközben volt már egy kis rajzás, ugyanis ma volt a bemelegítő shakedown szakasz és a kvalifikációs szakasz is. A kvalifikáción Herczig Norberték a 6. helyet csípték, meg ami jó előjelnek is tekinthető ebben a piszok erős mezőnyben.

A verseny első gyorsaságija ma este 21.15-kor kezdődik ami egy 9,5 km-es városi körzőzés lesz Zlínben. Holnap nyolc, vasárnap pedig hat gyorsasági vár a mezőnyre amiben különböző kategóriákban több magyar páros is szerencsét próbál. Aki tud kelljen útra és nézze meg a Barum rallyt, mert ha vesz az ember egy nagy levegőt akkor a szombatot meg lehet nyomni oda-vissza, vasárnap meg ki lehet pihenni a fáradalmakat. Jó ki verseny szokott ez lenni, ez a rally EB egyik legrégebbi és legrangosabb futama!

barum.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.czechrally.com/en/, internet 

Eredmények, infók: https://www.ewrc-results.com/results/45657-barum-czech-rally-zlin-2018/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4914200293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása