Rögös az út Goodwoodba
Festival of Speed

fos_17_drewgibson_5382.jpg

Most hétvégén (július 12-15.) lesz a világ egyik, ha nem a legnagyobb és az egyik, ha nem a legjobb autós, motoros (repülőgépes, helikopteres, BMX bemutatós, stb) fesztiválja a dél angliai Goodwoodban, Lord March birtokán. Mint minden évben most is hemzsegni fognak a világsztárok legyen szó autó és motorversenyzőkről vagy a mozi és a zenei élet ismert figuráiról.

A sztárokon felül természetesen számos gyártó és sport csapat képviselteti magát Goodwoodban, így a rally VB-ről ismert M-Sport Ford World Rally Team is. Részükről ott lesz mindkét versenyzőjük, Sebastien Ogier és Elfyn Evans is, az utóbbi pilóta és navigátorának a rendezvényre tartó rögös útjáról csináltak egy három és fél perces videót.

Nézze meg mindenki, érdemes!

Szöveg: Tommy

Videó: www.youtube.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8814106007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása