Horvátország nem adja fel rally VB terveit
WRC

croatia_rally_s.jpg

Miután 2017-ben Törökország ellen elbukott a Horvát rally VB futam lehetősége a rendezők nem adták fel terveiket. Pár napja  Facebook-on nagy optimizmussal jelentették ezt be és azt is, hogy a horváth kormány beépítette a költségvetésbe egy esetleges rally VB futam 2019-2020-as finanszírozását annak érdekében, hogy Horvátországba mehessen a WRC sorozat.

Az eredeti elképzeléssel ellentétben a versenyközpont és a verseny nem Porecben (Isztriai régióban) és a környékén lenne hanem Zágráb és környéke lenne a verseny helyszíne.

12887_wrc_cars-2018_3.jpg

A horváth tervekkel, a valósághoz egyre közelebb álló chilei helyszínnel, a japán és a Szafari rally futamok visszatérésével 2020-ban várhatóan nagy változásokon fog átesni a WRC naptára.
Válasz októberben lesz amikor az FIA Világtanácsa jóváhagyja a pályázatokat.

Szöveg: Tommy

.

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4514093049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása