4. Nagy Futam Budapest belvárosában

Az idén május 1-én sorozatban már a 4. Nagy Futam elnevezésű autós - motoros őrületet rendezik Budapest belvárosában. 

nagy_futam_61.jpg

Versenyautók, versenymotorok, sőt, versenykamionok a város szívében? Igen, ez a Nagy Futam, amelynek azon felül, hogy rendkívüli látványossággal szolgál a közönségnek (hiszen szinte már presztízs, hogy ezen a rendezvényen a „szakma” legjobbjai vegyenek részt), nem titkolt célja, hogy közelebb hozza a nézőkhöz a technikai sportokat. A rendezvény már-már hagyománynak számít Budapesten, s azért is számít igazi kuriózumnak, mert a rajongók annyira közel kerülhetnek itt a versenyzőkhöz és a versenyautókhoz, motorokhoz, kamionokhoz, mint egy zárt versenypályán soha. A földi és légi parádé elképesztő látványosságot jelent május 1-jén a technikai sportok kedvelőinek. 

sajtotajekoztato_19.jpg

A belváros szívében tartandó Nagy Futamon, amelyen Gerhard Berger  személyében az osztrákok legendás Formula–1-es pilótája is részt vesz, Nascar- és DTM-autók, rali, tereprali és drift-versenygépek bemutatóznak a Várkert Bazár - Clark Ádám tér - Erzsébet híd - Ferenciek tere útvonalon. 

Szöveg: Hungaroring

Fotók: Tommy

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr48597934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása