Craig Breen újra WRC-vel versenyez

img_20160411_211804.jpg

A júniusi Lengyel rali VB futamon újra lehetőséget kap egy Citroen DS3 WRC-vel való versenyzéshez az ír Craig Breen.

Januárban vált biztossá, hogy az idei WRC szezont kihagyja a Citroen csapat és teljes erőbedobással a 2017-es szabályok szerint építendő versenyautójuk fejlesztésére koncentrálnak. Akkor azt is megerősítették, hogy egyenlőre egy biztos versenyzőjük van, ő pedig Kriss Meeke illetve, hogy nem indulnak az összes idei futamon és azokon sem állandó versenyzőpárosokkal. A jövő évi állandó versenyző párosok kiválasztása miatt Kris Meeke mellett lehetőséget kap majd Craig Breen és Stephane Lefebvre is. Ennek értelmében a júniusi Lengyel ralin Craig Breenék bizonyíthatják rátermettségüket. Az elmúlt hétvégén igyekeztek eleget tenni ebbéli kötelességüknek mert Craig Breenék egy Citroen DS3 R5-tel megnyerték a rali EB azaz az ERC sorozatba tartozó Ír ralit. 

1ea78879fb67f604c5fd05309cde6e6b.jpg

A soron következő Argentin ralin hivatalos színekben nem képviselteti magát a csapat csak a helyi hős Marcos Ligatónak biztosítanak egy DS3-ast.

A Lengyel rali előtt az idén a PH Sport által üzemeltetett Citroen csapat Meeke, Lefebvre és Quassimi részvételével rajthoz áll a Portugál ralin. Breenék elutaznak ide is és részt vesznek a pályabejáráson. 

 

Szöveg: Tommy

Fotó: internet

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr928589346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása