"Oldtimer Show 2016" a Vasúttörténeti Parkban!

ot_show_2016_rendezveny_plakat.jpg

2016-ban új időszámítás kezdődik a budapesti Vasúttörténeti Pakban!

Az Oldtimer Show Kft. most már „Oldtimer Show” néven rendezi meg a 2013-2015. között „Oldtimerek Hétvégéje” néven megismert veteránjárműves rendezvényét, április 8-10-ig. A névváltoztatás a színvonal további emelkedésére utal. Az eltelt 3 év alatt a rendezvény számos kiegészítő programmal és ingyenes szolgáltatással bővült. Örömmel jelentjük, hogy a rendezvény e téren ismét bővülni fog. A 2015. októberi „Disznótoros Kolbászfesztivál”-on bevezetésre került „Fesztiválbusz” óriási sikerén felbuzdulva, az Oldtimer Show-n is bevezetjük ezt a kényelmi szolgáltatást. Mit is jelent ez? A rendezvény teljes nyitvatartási idejében 50 fős turista buszok fogják szállítani az Oldtimer Show közönségét a Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, oda-vissza folyamatosan. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, de csak a rendezvény látogatói vehetik igénybe. (A két megállóhely között a Fesztiválbusz nem áll meg.) A Nyugati-Pályaudvaron a metró feljárónál egy idegenvezető fogja várni az utasokat, Oldtimer Show reklámtáblával.

busz.JPG

Jó hír az autósoknak is van: a P6 parkolót tovább bővítettük. Az autóval érkező látogatók számára a rendezvényhez tartozó ingyenes parkolóhelyek száma az eddigi 900-ról 1.100-ra nő. Száraz idő esetén a parkolók pormentesítéséről is gondoskodni fog a szervező. A parkolást továbbra is biztonsági őrök fogják irányítani, de a parkolók nagyobb biztonsága érdekében rendőrjárőrök is a segítségünkre lesznek 2016-tól. A rendezvény honlapján ( www.oldtimershow.hu) a Magyar Vasúttörténeti Park BKV-val való megközelítésének lehetőségei fel vannak sorolva. Újdonság a tömegközlekedéssel kapcsolatban, hogy az Eszetergomi vasútvonalon a pályafelújítás befejeződött, ezért a vonatok 2016-tól hétvégén megállnak majd a Vasúttörténeti Park megállónál. A két park területén lévő 5db mosdó-WC együttes mellett mobil WC-ket is el fogunk helyezni, mindegyik bejáratnál. A rendezvény területén továbbra is ingyenes a WC használat és az egészségügyi ellátás. A jegypénztárnál minden felnőtt és nyugdíjas jegyhez ajándék Oldtimer Show matricát adunk ajándékba. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvény területe nincs akadálymentesítve. A rendezvény teljes területén -beleértve a parkolókat is- bármiféle szórólap terjesztése TILOS!.

Az Oldtimer Show Kft. koncepciója, hogy a rendezvény területére belépők rengeteg ingyenes szolgáltatással és újdonsággal találkozzanak. Továbbra is ingyenes a WC használat, a parkolás, a Fesztiválbusz, a gasztro utcában a kóstolás és a rengeteg gyerek program: ugrálóvár, népi játszótér, arcfestés, íjászat, jurta, kézműves foglalkoztatók, furulya oktatás, állatsimogató, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás, kukorica morzsoló, daráló és hagyományőrző termelő eszköz interaktív kiállítás, Csabai Tájház, stb… A felnőttek rengeteg oldtimer autóban és motorban gyönyörködhetnek majd! Ezen kívül lesz busz és teherautó kiállítás, USA autó kiállítás, Youngtimer autó kiállítás, traktor és stabil motor bemutatók, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik. A Víztorony Parkban „KGST Party” és „Oldtimer Találkozó” lesz 3 napon át. Több mint 500db oldtimer jármű lesz látható a 10 hektáros rendezvényterületen! Ráadás a „Kalandjárók Kiállítás és a vasárnapi „Tuningautó Kiállítás”. A Víztorony Parkban lesz a Gasztronómia utca, ahol háztáji kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb háztáji kézműves ételekből lehet vásárolgatni. A nagy parkban Kézműves Vásár is lesz, a gyerekeknek pedig vurstli. Mindkép parkban profi vendéglátók fognak gondoskodni a látogatók kiszolgálásáról. A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett. Az áprilisi Oldtimer Show valóságos Disneyland lesz a családosok és a nosztalgiakedvelők számára! ? A kiállított veterán autók és motorok mind rézből készült Oldtimer Show díszplakettet fognak kapni. A legszebb autók, motorok és egyéb oldtimer járművek szépségversenyen lesznek megméretve, ahol összesen 30db szakmai és szervezői díj kerül kiosztásra. Aki szép veterán autóval vagy motorral rendelkezik, az benevezheti a kiállításra. Az Oldtimer Show kiállításon kívül lesz ismét „Veteránjármű Találkozó” is. A rendezvény bármelyik napján lehet OT rendszámmal (múzeális minősítés) rendelkező járművekkel behajtani a rendezvény kijelölt területére: az OT rendszámos autók és motorok a 2-es és a 3-as bejáraton át juthatnak majd be a Víztorony Parkba, ahol a szervezők leparkoltatják a járműveiket. Itt lehetőség lesz az oldtimer járművek tulajdonosainak a saját járművük utasterét és a motorját megmutatni a közönségnek. Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy mind a kiállításon, mind a találkozón résztvevő járművekhez hozzányúlni TILOS!!! A kiállítási részen a kordonokat átlépni TILOS!!! A találkozó részen az oldtimer jármű tulajdonosa dönti el, hogy az autóját megmutatja belülről vagy sem. Az ingyenes szolgáltatások csak sorban állás után vehetők igénybe.

rend_terulet_terkep.jpg

A rendezvény belépőjegy árai: felnőtt jegy 3.500Ft, gyerek és nyugdíjas jegy 3.000Ft (a nyugdíjas jegyvásárlási jogosultságot igazolni kell a jegypénztáraknál, a nyugdíjas igazolvány és a személyi igazolvány felmutatásával), családi jegy 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány és Sodexo Utalvány. A jegyeket elővételben az ismert országos jegyirodákban, vagy interneten a www.ticketportal.hu oldalon lehet megvásárolni. A látogatók informálására 2016-tól létrehozunk egy „call center”-t. A központi információs vonalon (1/450-1497) általános, rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekre válaszol majd a munkatársunk, nem egy automata fogja felvenni a telefont.
Az érdeklődők e-mailes kérdéseit a call centeres e-mail címünkre várjuk: info@vasuttortenetipark.hu. A rendezvény házirendje minden bejáratnál és a www.oldtimershow.hu) honlapon olvasható. A rendezvényre belépők elfogadják a rendezvény házirendjét!

Jó szórakozást kíván a rendezvényhez az Oldtimer Show Kft.!

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr688320556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása