Új fejezet kezdődik a Hyundainak Monte Carlóban

thierry-neuville-rally-monte-carlo-2015.jpg

A jövő héten Monte Carlóban indul a 2016. évi rali VB szezon. Ezzel új fejezet kezdődik a Hyundai Motorsport számára mert most vetik be először verseny körülmények között az új generációs Hyundai i20 WRC-t. 

A csapat a harmadik szezonját kezdi meg a rali VB-n és itt Monte Carlóban először indítanak 3db versenyautót. A versenyzők közül Dani Sordóék és Thierry Neuville-ék az új autóval, míg Hayden Paddonék itt még a régi autóval szállnak harcba. 

Az elmúlt évben az új i20 WRC-t 8.000km-t tesztelték mindenféle körülmények között de a rendkívül változatos és szinte kiismerhetetlen Monte Carlói gyorsaságikon most fognak először menni az új autókkal.

new-gen-i-20-wrc_three_quarters_front_1.jpg

A Monte Carló rali a VB történetének legrégebbi versenye, több mint 100 éves, először 1911-ben rendezték meg a versenyt. 

Nagyon sok híres és ikonikus régiója és szakasza lesz a ralinak mint a Hautes Alpes és az Isère régiók vagy a legendás Col de Turini gyorsasági. Ezen a versenyen sosem lehet tudni milyen lesz az utak állapota a gyorsaságikon. Lehet havas, jeges, esős vagy száraz is a pálya burkolata.

Szöveg: Tommy

Fotók Hyundai Motorsport  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr498276266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása