Továbbra is együttműködik a VW Motorsport és az OMP

kepkivagas_12.JPG

Soha ne változtass egy győztes csapaton, főleg ha az ilyen kiemelkedően működik mint a VW Motorsport WRC csapata.

Egy mindent vivő (gyártói, vezetői és navigátori VB cím) három éves sikerszéria után a mai napon bejelentették, hogy tovább folytatja együttműködését a VW Motorsport és az olasz OMP cég. E mellett az OMP megajándékozta a világbajnok párost Sébastien Ogiert és navigátorát Julien Ingrassiát 1-1 pár aranyszínű bőr versenyző cipővel. A cipő annak a modellnek a replikája amivel a páros egész évben versenyzett.

omp_vw.jpg

A két cég együttműködése még 2013-ban kezdődött amikor a német autógyártó óriás beszállt a rali VB-be. Azóta az OMP szállítja a versenyzők és a szerelők ruházatát illetve a versenyautók karbon üléseit és kormánykerekeit. A csapatnál mindhárom pilóta páros (Ogier-Ingrassia, Latvala-Anttila, Mikkelsen-Floene) ugyanazokat a felszereléseket és kiegészítőket kapja az OMP-től.

Szöveg: Tommy

Fotó: VW Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr48071682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása