Harri Toivonen ismét indul a Rallylegenden

img_3594.jpg

Már csak pár napot kell várni, hogy a San Marinói köztársaságban elkezdődjön a nemzetközi autósport világ egyik legjobban várt eseménye a 13.Rallylegend.

Az önmagában is igen reprezentatív nevezési listához jött most még egy jól ismert arc. Az utolsó utáni időben érkezett be a finn Harri Toivonen indulási szándéka. Aki nem ismerné Harrit, ő egy izzig-vérig rali bolond családból származik. Édesapja a '60-as évek finn rali ásza Pauli Toivonen, testvére pedig a Korzika ralin tragikusan elhunyt Henry Toivonen. Harrinek ez már nem az első fellépése lesz a Rallylegenden, indult már Lancia 037-tel, tavaly pedig felejthetetlenül száguldott a Tuthill csapat Porsche 911 R-GT rali autójával. Az idei évben egy Audi Quattro A2-vel áll rajthoz. 

A hétvége folyamán egyébként rengeteg lehetőség lesz a versenyzőkkel és autóikkal találkozni. Pénteken a versenyközpontban lesznek erre különféle programok, este San Marinóban a várban lesz egy két órás átcsoportosító. Szombaton megint a versenyközpont ad lehetőséget egy kis bandázásra, fotózkodásra.

0c080e608fac1972b7512ef36f09273f.png

Szöveg: Tommy

Fotó: Tommy 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr437847840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása