Itt van az M-Sport Ford Transit átirata

transit.jpg

A többek között a Ford különböző típusaiból rally autókat fejlesztő angol M-Sport bemutatta saját Ford Transit átiratát.

A kritikusok által többször elismert Ford Transit 50. születésnapjával egybeesve a brit székhelyű Van Sport cég az M-Sport-tal karöltve megalkotta ezt a sportos Ford Transitot. Az autó építése során lemásolták a Ford Fiesta RS WRC dinamikus formáját és így ez a speciális Transit a Fiesta WRC által ihletett body kittet kapott, belül pedig kézzel készített bőrkárpitozást.

transit3.jpg

Nem hagyták érintetlenül a futóművet sem, ültetett Eibach lengéscsillapítók, 18"-os OZ Racing alufelnik és Michelin sport abroncsok kerültek felszerelésre. Új kipufogó rendszert raktak az autó alá melynek végződését integrálták a hátsó lökhárítóval illetve felszerelésre került egy feltűnő tetőspoiler is. Belül átbőrözték a kormányt melyet az M-Sport logójával láttak el, M-Sportosak lettek a szőnyegek is és bőrrel vonták be az üléseket is. 

Egy egyedülálló számozott lemez plakett azonosítja az autó exkluzív mivoltát egyúttal az autó felszerelései felkerültek az M-Sport termék palettájára és így elérhetővé váltak a nagyközönség számára is. 

transit4.jpg

A nemzetközi Év furgonja díj többszörös díjazottjaként a Ford Transit M-Sport átirata nagy sikerre számíthat a piacon. Az autó elsődleges célja, hogy bemutassa a Fordokban rejlő lehetőségeket mind az üzleti téren mind az FIA rally bajnokságaiban.

fb_img_1435073468855.jpg

transit2.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: M-Sport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr707567516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása