Pozítivan tekint az Argentin rally elé a Hyundai Motorsport

thierry-neuville-argentina-2014.jpg

A Hyundai Motorsport legénysége elrepült Dél-Amerikába, hogy részt vegyen az idei WRC szezon negyedik futamán az Argentin rallyn.

A csapat három autóval vesz részt a futamon, a két gyári autóban a már megszokott Thierry Neuville és Dani Sordo mellett az N csapat autóját vezető Hayden Paddon.

A mexikói futamon bemutatott motor és benzin befecskendező fejlesztés után ezen a futamon mutatják be a legújabb okosságot a kormányváltót. Ez egy a kormánykerék mögött elhelyezett karbon lapocskát jelent amellyel kényelmesen és hidraulikusan vezérelt úton lehet kapcsolni a váltót és egyenlőre a két "gyári" autóban lesz benne. 

img_20150422_001334.jpg

img_20150422_001338.jpg

A mexikói futam óta eltelt hat hét szünet után a csapat egyébként optimistán tekint az Argentin futam elé és bíznak a tisztes helytállásban.

Az elmúlt hónapban a csapat mindhárom párosa részt vett egy spanyolországi teszten ahol a körülmények, a pályák karakterisztikája nagyon hasonlított az Argentinaihoz. 

dani-sordo-argentina-2014.jpg

Thierry és Dani is bízik a jó helyezésekben sőt nem titkoltan mindketten dobogós reményeket támasztanak a futam elé. Mindenesetre bonyolult bármiféle jóslatokba bocsátkozni mert a várható rossz időjárás miatt kiszámíthatatlan a pályák minősége és azokon az autók viselkedése. 

A 35. Argentin Rally 345 gyorsasági km-en zajlik majd ami tartalmazza az új Merloi Super Speciált is.

hayden-paddon---hyundai-i20-wrc-20.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Motorsport 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr877390510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása