Csak 2016-ban jön az új Hyundai i20 WRC

img_20150410_170643.jpg

A Hyundai Motorsport egy négynapos teszten vett részt Spanyolországban ahol a tesztpilóta Kevin Abbring és az egyes számú versenyzőjük Thierry Neuville részvételével nyüstölték az új generációs Hyundai i20-ból fejlesztendő WRC-t. A mostani tesztek fő csapása a motor és a karosszéria fejlesztések voltak. 

Megerősítették azon információkat is, hogy az új versenyautójuk ötajtós karosszériájú lesz és ugyan a csapat szerette volna már az idei évben csatába küldeni az új autót de a homologizációs eljárások késlekedése miatt ez nem lesz lehetséges. Így a komplett 2015-ös évet a tesztelésnek szánják annak érdekében, hogy a 2016-os versenyszezonban egy minden szempontból tökéletes versenyautóval vághassanak neki. 

Természetesen az új autó fejlesztésével egy időben folytatják a jelenleg használatos i20 WRC frissítését, minél versenyképesebbé tételét. 

img_20150410_170636.jpg

 

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr217365814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása