Hyundai Shell World Rally Team - hírek

A Hyundai SWRT bejelentette, hogy a 2015-ös WRC bajnokság Monte Carlói nyitófutama után következő Svéd rallytól kezdve három autóval fognak versenyezni. 

hyundai-i20-wrc-at-rally-sweden.jpg

Versenyzőik a korábban már bejelentett belga Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul kettős a 7-es számú autóban, a spanyol Dani Sordo/Marc Martí kettős pedig a 8-as számú autóban fognak versenyezni. A harmadik, 20-as számú autóban az új-zélandi Hayden Paddon/John Kennard páros fog vitézkedni.

A Hyundai Motorsport december közepén végrehajtott egy kétnapos tesztet Svédországban ahol Neuville és Sordo is hajtották az I20 WRC-ket. Paddon majd a verseny előtt fogja egy napig próbálgatni az I20 WRC-t. 

A csapat ütőképes versenyző triója mindent meg fog tenni, hogy a 2014-es bemutatkozó évében gyűjtött tapasztalataikkal hozzásegítsék a csapatot, hogy a világbajnokságban minél előkelőbb helyen végezzenek és minél közelebb kerüljenek a top pilótákhoz.

Szöveg: Tommy

Fotó: Hyundai Shell World Rally Team

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr307060767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása