Autosport International Show - The racing car show 2015 - Birmingham UK

2015. január 8-11. között rendezik meg az Autosport International Showt, magyarul a Birminghami motorshowt. Ezt a kiállítást egyszer az életben minden motorsport rajongónak látnia kell! Az a baj, hogy ez is egy olyan rendezvény amit ha az ember egyszer megnéz mindig vissza akar térni. 

8347958_assocImage_1.jpg

Itt nem egy klasszikus autó kiállításról van szó mint például Genfben vagy Frankfurtban, itt csak és kizárólag az autósporttal kapcsolatos járművek és kiegészítők vannak felsorakoztatva.

Többek között olyan standok vannak mint az Autosport központi standja ahol négy napon keresztül rengeteg ismert versenyző válaszol a szpíker és a nézők kérdéseire. A 2014. évi eseményen többek között itt voltak, John Surtees, Petter Solberg, Adrian Sutil, Walter Rohrl, Matt Neal, Jason Plato.

A másik népszerű stand a Rally Display ahol nevéből adódóan a rallysport egykori és mostani típusait lehet megtalálni. A Formula One standon 2014-ben az összes aktív csapat kiállította autóit. Egy külön erre a célra fenntartott helyszínen az autogramm vadászoknak is lehetőségük van, hogy begyűjtsék a még hiányzó trófeáikat.

2014_signingsession_jys.jpg

Jegyek már megrendelhetők, aki ki akar menni annak érdemes elővételben megvenni mert úgy pár fonttal kevesebbet kell fizetni érte. A gyerek jegyek 21.- GBP - 34,50.- GBP között mozognak a felnőtt jegyek pedig 32.- GBP - 120.- GBP között aszerint, hogy elővételben vagy a helyszínen, egyszerűbb jegyet vagy VIP jegyet akar venni az ember. A kiállítás szombat és vasárnap 9.00 - 18.00 között tart nyitva. 

rally.jpg

 

Szöveg: Tommy

Fotók: Internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr556844931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása