Robert Kubica készen áll a vegyes talajú Spanyol WRC futamra

Robert Kubica és csapata az RK M-Sport World Rally Team felkészülten várja a 2014-es WRC szezon utolsó előtti futamát a szezon egyetlen vegyes talajú versenyét a Spanyol ralit. 

7c1d8cdb-680a-4217-ba28-e2fcda932772.jpg

A Spanyol vegyes talajú verseny komoly kihívás elé állítja mind a versenyzőpárosokat, akiknek a pénteki murvás nap után szombat reggelre át kell állniuk az aszfalton való versenyzésre, mind pedig a szerelőket akiknek péntek este a 75 perces nagy szervizben át kell építeniük az autókat murvásról aszfalt specifikációra.

A verseny csütörtök este indul Barcelonában egy városi szuperspeciállal, majd péntek reggel a murvás szakaszokon veszi kezdetét az igazi versengés, szombat - vasárnap pedig aszfaltburkolaton száguld tovább a mezőny. Szombaton egy 50 km hosszú gyorsaságit kétszer is teljesítenie kell majd a mezőnynek, ezzel is megünnepelve a verseny 50 éves évfordulóját. 

A gyorsasági szakaszok nagy rész ugyanaz mint tavaly volt, vannak különbségek, van ahol más az eleje vagy  a vége de általánosságban elmondható, hogy a karakterisztikájuk ugyanaz mint a 2013-as évben voltak. 

Szöveg: Tommy

Fotó: RK M-Sport World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr286813891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása